TEST: L’OCCITANE CEDRAT

For litt siden fikk jeg en forespørsel om teste noen produkter fra den nye serien til L’Occitane. Jeg sier sjeldent ja til slikt, men om jeg kan stå for produktene og er genuint interessert i de kan jeg gjøre et unntak. Jeg er jo trots alt selverklært nørd når det kommer til velværeprodukter og har generelt sett vært fornøyd med de andre produktene jeg har prøvd fra L’Occitane.

loccitane

Jeg fikk tre produkter: En deostick, dusjsåpe og eau de toilette- alle i samme duft. Serien lukter friskt, med en ganske sterk sitrustone av cedrat (søtsitron på norsk). Under cedrattonen ligger det en liten tone av krydder (som noen av dere kanskje vet er jeg veldig fan av krydrede dufter).

1. Deosticken. Etter mye testing av forskjellige deodoranter har jeg kommet frem til at flytende deodoranter er tingen for meg. Konseptet med å smøre en gelé i armhulen er litt rart og klissete rett og slett. Sett bort i fra dette er deosticken til L’Occitane heller lett og lite klissete i forhold til andre jeg har testet. Godt parfymert er den også.

2. Dusjsåpen. Den har en oljete og digg konsistens som føles silkemyk mot huden. Den skummer ikke for mye og parfymen satte seg godt i huden etter vask. Av erfaring kan duften fra parfymerte dusjsåper forsvinne når man skyller av skummet. Huden var veldig myk etter jeg hadde såpet meg inn.

3. Parfymen. Jeg var ganske spent på hvordan jeg skulle trives i denne ettersom sitrusdufter (som nevnt tidligere) kan gjøre meg kvalm. Det gikk overraskende bra! Man føler seg superfresh av den.

Ordene i innlegget er mine egne meninger og er ikke betalt for.- 

27.01.15
0 Uncategorized
_


Leave a comment
Follow and Like: