TEST: BRAUN COOLTECH

braun

Grooming-nørd som jeg er elsker jeg å teste nye produkter, og denne gangen har jeg testet den nye barbermaskinen til Braun! Jeg har tidligere brukt en barbermaskin med flytehode, så dette var en helt ny måte å barbere seg på.

Jeg merket fort hvor mye bedre denne tok på områdene under haken, halsen, ved adamseplet og under nesen. Dette er vanligvis områder jeg pleier å slite med å få vekk all hårvekst og jeg blir som regel en smule sår etterpå. Det ble jeg ikke med denne! Jeg vet ikke om det skyldes barberhodet eller cooltech-funksjonen som befinner seg i midten av barberhodet. Denne funksjonen er et slags kjøleelement som kjøler ned huden når det trengs. Man behøver bare å trykke på den blå knappen og etter et par sekunder blir hodet på maskinen kaldt. Utrolig digg etter for eksempel en litt for varm dusj. Maskinen var veldig lett å holde ren også, så for å være ærlig kastet jeg den gamle barbermaskinen min i søpla i dag. Hehe, bruk og kast-samfunnet ja..

Innlegg gjort i samarbeid med Braun, men jeg har ikke fått betalt for å skrive disse ordene. Dette er mine egne ord og erfaringer.

27.05.15
0 Uncategorized
_


Leave a comment
Follow and Like: