DEN PERFEKTE BLOMSTERSKJORTEN

IMG_2919IMG_2922 IMG_2942IMG_3012IMG_3016

Dere vet hva Miranda Priestly sier om blomsterprint om våren? Ikke? Link.

Kommentaren finnes ikke av ingen grunn- butikkene bugner faktisk over av blomsterprint i alle mulige versjoner så fort vårkolleksjonene når butikkene. For min del kan det fort bli litt for mye, men forrige uke fant jeg denne skjorta på H&M. Det er nok den fineste skjorta i blomsterprint jeg har sett siden Carven gjorde det i SS13-kolleksjonen deres. Den er i lin og bomull, er perfekt abstrakt og printet minner meg om et fint bilde i akvarell. I tillegg funker den til cirka alle sammenhenger! Jeg tok den med til Cannes og kjørte den både på stranden og til middag. På stranden med en stråhatt jeg kjøpte fra en strandselger, solbriller fra Surface to Air, veske fra Louis Vuitton og shorts fra Acne (Arhive). Til middag slang jeg på mørkeblå dressbukser i tynn bomull og et par flip flops, begge fra H&M. Ringer og armbånd er også derfra.

Innlegget er skrevet i sammenheng og samarbeid med H&M Loves Music som skjer på Vulkan Arena førstkommende lørdag (6.Juni).

3.06.15
0 Uncategorized
_


Leave a comment
Follow and Like: